Pozvao ju da zaigraju zajedno na Wimbledonu

Dominic Thiem pružio ''ruku pomirenja'' Sereni Williams

Austrijanac je optužio Serenu da ima "lošu osobnost" te da ga se tretira poput juniora.
Sport / Ostali sportovi | 12. 06. 2019. u 17:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Austrijski tenisač Dominic Thiem pružio je "ruku pomirenja" Sereni Williams ponudivši joj da s njim zaigra u mješovitim parovima na Wimbledonu ili US Openu.

Podsjetimo, Thiema su na nedavno završenom Roland Garrosu, gdje je stigao do finala, prilikom jedne konferencije za medije, organizatori zamolili da skrati obraćanje medijima kako bi im se mogla obratiti nestrpljiva Williams koja nije željela čekati. Austrijanac je optužio Serenu da ima "lošu osobnost" te da ga se tretira poput juniora, javlja HRT.

''Vjerojatno to nije bila njezina pogreška, znam da su njezina postignuća nevjerojatna i želio bih joj se iskupiti tako da s njom nastupim u mješovitim parovima u Wimbledonu ili US Openu'', izjavio je Thiem u utorak.

''Gledajući unatrag, doista je bilo smiješno da se takav organizacijski propust dogodi na jednom Grand Slam turniru. Ono što ne razumijem je zašto se to toliko 'napuhalo','' dodao je Thiem.

Specijalist za zemljane terene izjavio je kako želi popraviti svoj lanjski rezultat u Wimbledonu. Prošle godine predao je meč prvog kola Cipraninu Marcosu Baghdatisu, javlja HRT.

''Wimbledon je poseban, želim pokazati više ove godine. Lani sam bio lakše ozlijeđen i morao sam odustati već u prvom kolu. Sada mislim da imam dobre šanse da dođem relativno daleko'', rekao je 25-godišnji Austrijanac.

Kopirati
Drag cursor here to close