S kraja svijeta poručuju

'Đokoviću, cijepi se ili nećeš igrati na Australian Openu'

Premijer australske države Victorije Daniel Andrews poručio je Đokoviću da se cijepi ili neće igrati na Australian Openu.
Sport / Ostali sportovi | 04. 10. 2021. u 23:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Novak Đoković

Novaka Đokovića samo jedna pobjeda dijeli od rekordne 21. Grand Slam pobjede, ali Đoković možda neće imati priliku to ostvariti na Australian Openu koji je na rasporedu u siječnju. Ne, osim ako prvi tenisač svijeta ne promijeni svoj stav o cijepljenju protiv Covida-19.

Premijer australske države Victorije Daniel Andrews poručio je Đokoviću da se cijepi ili neće igrati na Australian Openu.

"Te titule te neće zaštititi. Jedina titula koja će te zaštititi je da kažeš da si primio prvu dozu i drugu dozu", poručio je Andrews.

Tijekom Serbia Opena Đoković je rekao kako se nada da cjepiva protiv Covid-19 neće biti obavezna za tenisače. Inzistirao je i na tome da neće otkriti hoće li se u budućnosti cijepiti.

"Ne želim biti označen kao netko tko je protiv ili tko je za cjepiva. Neću odgovoriti na pitanje ... i nadam se da će to svi poštovati, rekao je prvi tenisač svijeta", dodavši kako vjeruje u slobodu izbora.

Đoković je prošle godine bio pozitivan na koronavirus nakon teniskog turnira Adria Tour u Zadru.

Kopirati
Drag cursor here to close