Nakon 15 godina

Đoković vratio svoj teniski centar gradu Beogradu

Njegova kompanija "Tara 2016 S", čije vlasništvo dijeli sa suprugom Jelenom, donijela je odluku vratiti zemljište i objekte u okviru Teniskog centra Novak na Dorćolu.
Sport / Ostali sportovi | 19. 05. 2023. u 19:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od početka turnira u Rimu pojavila se priča o tome kako obitelj Đoković napušta Teniski centar u Beogradu. Čekala se informacija, Novak nije želio pričati o tome, na kraju je došlo saopćenje koje je najavio prije dva dana. Njegova kompanija "Tara 2016 S", čije vlasništvo dijeli sa suprugom Jelenom, donijela je odluku vratiti zemljište i objekte u okviru Teniskog centra Novak na Dorćolu.

"Na ovom mjestu je desetine tisuća djece treniralo tenis i sa svojim roditeljima stvaralo uspomene i uspjehe koji će trajati zauvijek. Organizirali smo sedam međunarodnih ATP turnira, jedan WTA turnir, dobili najbolje ocjene za organizaciju, a najljepšu sliku Beograda, Kalemegdana i Srbije slali smo u cijeli svijet. Na to smo ponosni. Zahvaljujemo se svim nadležnim predstavnicima lokalne samouprave, Grada Beograda, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu sporta, Teniskom savezu Srbije, brojnim kompanijama na ogromnoj pomoći i podršci svih prethodnih godina" stoji u priopćenju.

Podsjetimo, Đoković je prije nekoliko dana šokirao srpsku javnost jer Centar postoji oko 15 godina a koji je bio dijelom glavna baza Novakovih priprema i treninga.

Kopirati
Drag cursor here to close