Zbog operacije

Đoković pauzira do Wimbledona?

Bez obzira na operaciju srpski tenisač nije planirao opet igrati u Meksiku, već tek na Mastersu u Indian Wellsu 3-8. ožujka, a potom na Mastersu u Miamiju 21. možujka do 1. travnja
Sport / Ostali sportovi | 03. 02. 2018. u 17:14 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši najbolji tensač svijeta Srbin Novak Đoković pauzirat će neodređeno vrijeme zbog operacije lakta desne ruke, a iako nije naglasio koliko će to točno trajati, spekulira se najmanje do Wimbledona.

Đoković je već propustio šest mjeseci zbog problema s laktom, povratak na Australian Open nije bio uspješan, zbog čega je trenutno tek 13. igrač svijeta.

Međutim, nova pauza prijeti da dodatno degradira njegovo mjesto na ATP listi, a ukoliko zaista bude pauzirao do Wimbledona, Đoković bi mogao ispasti iz 250 najbolje rangiranih igrača svijeta.

Đoković trenutno ima 2.470 bodova, a u nastavku sezone brani 2.290 na osam turnira. Već krajem veljače će ostati bez prvih 90, jer neće "braniti" četvrtfinale iz Acapulca od prošle godine.

Bez  obzira na operaciju srpski tenisač nije planirao opet igrati u Meksiku, već tek na Mastersu u Indian Wellsu  3-8. ožujka, a potom na Mastersu u Miamiju 21. možujka do 1. travnja.

Kopirati
Drag cursor here to close