Organizatori pokušavaju uhvatiti ritam

Đoković odigrao dva kola, Zverev ni jedan poen!?

Čak je i Novak Đoković, jedan od onih koji su se već plasirali u treće kolo, rekao da bi bilo poštenije da se prvo dovrše svi mečevi jedne runde, prije nego što se krene na drugu.
Sport / Ostali sportovi | 06. 07. 2023. u 13:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kiša nije iznenadila u Wimbledonu, organizatori su se navikli, međutim nije isto kada morate pomjeriti tri ili četiri meča, ili recimo cijelo kolo. Tako se danas još uvijek igraju mečevi prvog kola, neki drugog, a neki teniseri drže pravi ritam i stigli su do trećeg. U takvoj situaciji se dogodilo da su neki odigrali dva kola, neki niti jedan meč.

Čak je i Novak Đoković, jedan od onih koji su se već plasirali u treće kolo, rekao da bi bilo poštenije da se prvo dovrše svi mečevi jedne runde, prije nego što se krene na drugu. Međutim, ovako je ispalo da su se Đoković i Jannik Sinner već probili u treće kolo budući da su mečeve igrali na terenima s krovom, čime su izbjegli potencijalne prekide zbog kiše i(li) mraka.

Istovremeno, nekoliko mečeva prvog kola započeto je, ali nije dovršeno, a tri meča nisu uopće ni počela!

Riječ je o mečevima Zverev – Brouwer, Van de Zandschulp – Zhang i Davidovich Fokina – Fils. Zato bi se vrlo lako moglo dogoditi da netko od njih u tri dana bude morao igrati meča, pod uvjetom naravno da se probije toliko daleko.

U četvrtak i petak prognoza je za Wimbledon povoljna, dok se za vikend opet pogoršava.

Kopirati
Drag cursor here to close