Ili cjepivo ili ništa

Đoković ne može u Montreal

"Sve je jasno. Vlada Kanade ne dopušta igračima koji nisu cijepljeni da uđu u zemlju. Stoga će Đoković morati zavrnuti rukave i prihvatiti cjepivo, ili čekati da se u Kanadi promijeni zakon. Bojim se da ništa od toga nije realno" poručuje Lapierre.
Sport / Ostali sportovi | 17. 07. 2022. u 01:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković je osvojio Wimbledon i za sada još uvijek teško može posložiti pripreme za nastavak sezone. Uskoro će sezona na američkom betonu, turniri širokom Amerike, igrat će se naravno i u Kanadi. Još uvijek nije izvjesno gdje Novak može igrati. Na kojem turniru. Špekuliše se da možda čak i zaigra na US Openu. Kako sada stvari stoje, Đoković neće igrati na turniru u Kanadi, velikom ATP turniru iz Masters serije. Direktor turnira Eugene Lapierre je dao pojašnjenje.

"Sve je jasno. Vlada Kanade ne dopušta igračima koji nisu cijepljeni da uđu u zemlju. Stoga će Đoković morati zavrnuti rukave i prihvatiti cjepivo, ili čekati da se u Kanadi promijeni zakon. Bojim se da ništa od toga nije realno.

Iz kanadskog Ministarstva zdravstva poručili su da će teško imati milosti za Đokovića:

"Uvijek postoji mogućnost izuzeća, ali pravila vrijede za sve."

Eugene Lapierre zato u Montrealu očekuje oporavljenog Rafaela Nadala:

" Njegove su sobe već bukirane, on bi se u ponedjeljak trebao vratiti treninzima, a do 8. kolovoza ima dovoljno vremena."

Kopirati
Drag cursor here to close