Ostao bez finala

Đoković: Jedan loš gem je presudio

"I prije meča sam rekao da je Saša jedan najboljih servera na svijetu, a sada je pokazao da je to činjenica, tako se nekoliko puta izvukao iz nevolje. Servirao sam i ja prilično dobro, ali imao sam jedan vrlo loš gem u trećem setu, naglasio je Novak.
Sport / Ostali sportovi | 21. 11. 2021. u 11:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Olimpijske igre, poraz u polufinalu, na kraju je ostao bez medalje. Poraz u finalu US.Opena, nije uspio dohvatiti četiri Grand Slam naslova u istoj godini. Godini koju će završiti kao broj jedan, ali ne kao pobjednik završnog Finalsa. U polufinalu je bolji od Novaka Đokovića bio Alexander Saša Zverev. Zverev je tijekom cijelog meča sjajno servirao i ono što je možda najvažnije nije dozvolio Novaku Đokoviću da se nametne kroz duge izmjene.

"I prije meča sam rekao da je on jedan od najboljih servera na svijetu, a sada je pokazao da je to činjenica – tako se nekoliko puta izvukao iz nevolje. Servirao sam i ja prilično dobro, ali imao sam jedan vrlo loš gem u trećem setu. Gem u kojem sam napravio tri greške na forehandu, jednu na backhandu, sve su neforsirane, međutim na ovakvoj podlozi, jako se teško vratiti. Posebno kada igrate protiv onakvog Zvereva, pričao je nakon meča Đoković koji je sezonom na izmaku bio itekako zadovoljan.

"Odlična sezona. Nisam igrao puno turnira, ali sam sedmi put završio kao broj jedan, oborio rekord po broju tjedana na prvom mjestu, osvojio tri od četiri slam. Godina je bila fenomenalna. Možda sam mogao da budem bolji na nekim ATP turnirima, ali i kraj sezone je bio dobar – titula u Parizu, polufinale u Torinu, zaključio je Novak za kojeg i dalje nema predaha. Odlučio je da će ove godine igrati u završnici Davis Cupa, koji starta za nekoliko dana. Novak će igrati za razliku od velike većine tenisača.

Kopirati
Drag cursor here to close