Bez dlake na jeziku

Đoković Ivaniševiću: Nije dovoljno, moj dragi treneru

Đoković je na Instagramu čestitao dobitnicima nagrade i naglasio da je iza Sinnera, četvrtog tenisača svijeta, sjajna sezona.
Sport / Ostali sportovi | 14. 12. 2023. u 13:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković prozvao je ATP nakon što je nagrada za najboljeg trenera godine pripala Simoneu Vagnozziju i Darrenu Hillu, dvojcu koji vodi brigu o karijeri Janikka Sinnera.

U konkurenciji za nagradu bio je i legendarni hrvatski tenisač, danas Đokovićev trener Goran Ivanišević.

Srpski tenisač vodeći je na ATP-ovoj ljestvici, a u ovoj je godini osvojio sedam titula, prenosi Index.hr

Među njima su i tri Grand Slam naslova (Australian Open, Roland Garros, US Open). Igrao je i finale Wimbledona, a osvojio i dvije titule na turnirima iz Masters 1000 serije (Pariz, Cincinnati).

Đoković je na Instagramu čestitao dobitnicima nagrade i naglasio da je iza Sinnera, četvrtog tenisača svijeta, sjajna sezona.

Ipak, nije propustio u poruci napisati i što stvarno misli o tome kome je nagrada trebala pripasti.

"Čestitke Darrenu i Simoneu na sjajnoj sezoni s Jannikom", napisao je Đoković na Instagramu, a onda označio Ivaniševića i dodao:

"Gorane, pretpostavljam da ćemo morati osvojiti sva četiri Grand Slama da bi tebe možda (ali samo možda) uzeli u obzir za najboljeg trenera. Završena godina na broju 1, tri Grand Slama, završni Masters i ispisivanje povijesti ovog sporta nije dovoljno, moj dragi treneru".

Kopirati
Drag cursor here to close