Nole stiže u BiH

Đoković: Banja Luka je najljepše mjesto na svijetu gdje mogu igrati

Prvi reket svijeta podsjetio je da nikada nije igrao u Banjoj Luci te da je za njega ovo jedno posebno iskustvo.
Sport / Ostali sportovi | 17. 04. 2023. u 16:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji tenisač svijeta i prvi nositelj na ATP Srpska openu, Novak Đoković, kazao je da je sjajno biti opet u Banjoj Luci.

"Bio sam ovdje nekoliko puta. Nisam igrao. Ali ovo je jedno od najljepših i najboljih mjesta za nas igrače iz Srbije da igramo, jer znamo koliko ljubavi imamo od ljudi odavde", rekao je Đoković.

"Jučer sam sletio ovdje i tada i ovaj danas trening je nešto što je prevazišlo moja očekivanja. Ovo je zaista jedno od najboljih mjesta na svijetu gde smo mogli igrati", kazao je Đoković.

Prvi reket svijeta podsjetio je da nikada nije igrao u Banjoj Luci te da je za njega ovo jedno posebno iskustvo.

"2009. sam ovde igrao sa Troickim egzibijski meč i od tada imam predivna osećanja. I zaista mi je bila želja da zaigram u Banja Luci. Trudit ću se da uživam što više, ovo je posebna nedjelja. Moj pristup turniru će biti poseban, želim da doguram što dalje", naveo je Đoković te dodao da se nada da će vrijeme biti dobro i da sve očekuje praznik tenisa.

"Misli i pažnja su mi usmereni samo na Banja Luku. 20 godina se bavim tenisom, i umorio sam se od priče koji su planovi. Znate koji su mi najveći ciljevi u ovoj fazi ove karijere", naglasio je Đoković.

Kopirati
Drag cursor here to close