U istoj skupini

Dodig protiv Mektića i Pavića

Naravno, Pavić i Mektić igraju zajedno dok će Dodig nastupiti zajedno s Amerikancem Austinom Krajicekom (finalisti Roland Garrosa, osvajači 3 turnira).
Sport / Ostali sportovi | 10. 11. 2022. u 22:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Paralelno sam završnim turnirom osmorice tenisača, tu je i turnir najboljih parova, na kojem nastupaju Ivan Dodig, Nikola Mektić i Mate Pavić. U istoj skupini.

Naravno, Pavić i Mektić igraju zajedno dok će Dodig nastupiti u paru s Amerikancem Austinom Krajicekom (finalisti Roland Garrosa, osvajači 3 turnira) i igrat će u Zelenoj skupini s prvim nositeljima Wesleyem Koolhofom i Nealom Skupskim (1) te Thanasijem Kokkinakisom i Nickom Kyrgiosom (8), pobjednicima Australian Opena, što svakako ovom turniru daje posebnu draž.

Ivan Dodig je 2014. godine igrao finale turnira sa Marcelom Melom, dok je Mektić prije dvije godine bio najbolji igrajući s Wesleyem Koolhofom.

U Crvenoj skupini su Rajeev Ram - Joe Salisbury (2), Marcelo Arevalo - Jean-Julien Rojer (3), Lloyd Glasspool - Harri Heliovaara (6), Marcel Granollers - Horacio Zeballos (7).

Rajeev Ram i Joe Salisbury su lani izgubili finale, Jean-Julien Rojer također ima iskustva kada je u pitanju osvajanje ovog turnira, baš kao i Marcel Granollers.

Kopirati
Drag cursor here to close