Nakon kritika organizatorima

Dodig: Moglo bi biti problema

"Slutim da će mi se javiti odvjetnici s nečim, moglo bi biti problema. Ali to je sastavni dio karijere, u kojoj sam prošao puno toga, i pogrešaka i dobrih stvari, ali kad je čovjek u pravu treba reći", kaže Dodig.
Sport / Ostali sportovi | 13. 06. 2023. u 00:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivan Dodig je osvojio još jednu Grand Slam titulu. Slavio je drugi put u svojoj karijeri barem kada je u pitanju konkurencija muških parova. Prvi put je to napravio 2015. godine. Međutim, pomalo neočekivano Dodig je poprilično uznemirio duhove nakon pobjedničkog govora u Roland Garrosu. Požalio se na svoj tretman.

"Nije mi bilo lako, ali kroz karijeru sam navikao na razne stvari. Izgledaju kao sitnice, ali puno vremena sam gubio zbog organizacije, prijevoz me čekao dva kilometra od hotela, na ulici, bez razloga, nije to toliko daleko da nije mogao doći do mene. Puno je bilo zbrke oko malih stvari, i tako 15 dana. A oni nisu imali volju nešto promijeniti. Naprosto nisam imao adekvatne pripreme, kao drugi igrači. Kasnio sam na zagrijavanje, uoči polufinala sam morao ustati u 6 sati da bih bio da ću stići. I na kraju sam im htio poručiti da najveći turniri, poput Roland Garrosa, moraju imati bolju organizaciju. Govorio sam im, nisu me čuli, i to mi je bila jedina opcija."

Nakon svega, Dodig sluti kako bi moglo biti i problema. Očekuje reakciju svojih odvjetnika.

"Slutim da će mi se javiti odvjetnici s nečim, moglo bi biti problema. Ali to je sastavni dio karijere, u kojoj sam prošao puno toga, i pogrešaka i dobrih stvari, ali kad je čovjek u pravu treba reći. Pokušao sam sve, razgovarao sam s organizatorima tri puta i nisu imali sluha. Jedini način ostao je da osvojim turnir i onda kažem javno sve. Ne samo zbog sebe nego i zbog drugih igrača koji doživljavaju svakakve tretmane na turnirima i ljudi to trebaju znati,” pojasnio je Dodig.

Kopirati
Drag cursor here to close