Masters

Dodig i Melo ponovili lanjski uspjeh

Sport / Ostali sportovi | 12. 11. 2014. u 11:19 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvat Ivan Dodig iBrazilac Marcelo Melo plasirali su se u polufinale završnog ATPMastersa parova u Londonu nakon što su u drugom kolu skupine pobijedili Španjolce Marcela Granollersa i Marca Lopeza s 7-6 (5), 7-6(12).

Dodig i Melo su tako ponovili prošlogodišnji uspjeh, a do trijumfa nad Španjolcima su došli u vrlo izjednačenom meču i u dva "tie-breaka". Oni su i dalje nepobijeđeni u Londonu u natjecanju po skupinama jer su i lani zabilježili tri trijumfa u grupi.

"Bio je to vrlo zanimljiv i kvalitetan meč kao što smo s njima odigrali na US Openu. U zadnjom tie-breaku smo imali sreće, ali najbitnije je da smo osigurali polufinale. Pokušat ćemo se koncentrirati i na naš treći meč, bit će to priprema za polufinale. Ove godine ja i Melo nemamo niti jedan naslov i bilo bi stvarno slatko da to učinimo na samom kraju sezone, ovdje u Londonu", kazao je Dodig.

U posljednjem trećem kolu Dodiga i Mela u četvrtak očekuje za njih rezultatski nevažan susret s Francuzima Julienom Benneteauom i Eduardom Rogerom-Vasselinom.

Kopirati
Drag cursor here to close