Veliki prokret u super tie breaku

Dodig i Krajicek u finalu

U finalu igraju protiv pobjednika ovogodišnjeg Australian Opena, Indijca Rohana Bopanne i Australca Matthewa Ebdena.
Sport / Ostali sportovi | 29. 03. 2024. u 01:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivan Dodig i Austin Krajicek nastavljaju svoj put na turniru iz Masters serije 1000 u Miamiju. Oni su u polufinalu savladali Nijemce Kevina Krawietza i Tima Puetza sa 6-4, 6-7 (4), 10-7 nakon velike borbe koja je trajala sat i 50 minuta.

Dodik i Krajicek prave break u devetom gemu bez problema, koriste prvu loptu na 15:40. U drugom setu su Nijemci su poveli 4-2, no hrvatsko-američka kombinacija je vratila izgubljeni servis izjednačivši na 4-4. U nastavku seta više nije bilo breakova pa je set otišao u trinaestu igru.

Krawietz i Puetz su poveli sa 6-2 i potom mirno priveli set kraju. Posebna priča je bila treći set. Krawietz i Puetz su imali velikih 6-1, ali onda ide veliki preokret. Dodig i Krajicek su serijom 9-1 preokrenuli rezultat stigavši do 10-7 i konačne pobjede.

Bio je to treći međusobni ogled ove dvije kombinacije i treća pobjeda Dodiga i Krajiceka koji će za svoj deveti zajednički naslov, prvi ove godine. Prošle su slavili pet puta. U finalu igraju protiv pobjednika ovogodišnjeg Australian Opena, Indijca Rohana Bopanne i Australca Matthewa Ebdena.

Prvi nositelji su u drugom polufinalu porazili četvrte nositelje Španjolca Marcela Granollersa i Argentinca Horacia Zeballosa sa 6-1, 6-4.

 

Kopirati
Drag cursor here to close