MMA

Delija pred borbu za milijun dolara: Puno mi znači što Cro Cop u mene vjeruje

"Svaka je borba ista. Treba ući u nju, dati sve od sebe, kao i u svakoj borbi prije i poslije.''
Sport / Ostali sportovi | 26. 10. 2021. u 12:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatskog MMA borca teške kategorije Antu Deliju očekuje najveći meč karijere. Borit će se u finalu PFL-ovog teškaškog turnira s Brazilcem Brunom Cappelozzom, a pobjednik će kući odnijeti nagradu od čak milijun dolara.

"Svaka je borba ista. Treba ući u nju, dati sve od sebe, kao i u svakoj borbi prije i poslije ove i pobjeda će doći. Ne osjećam neki pritisak", rekao je Delija u najavi meča protiv borca od kojeg je već izgubio.

Bit će ovo njihov drugi okršaj, prvi nakon meča u prvom kolu turnira kada je brazilski borac slavio atraktivnim nokautom. Cro Copov učenik ipak se uspio oporaviti i s dvije sjajne pobjede stići do prilike karijere.

"Definitivno sam naučio puno iz te borbe. Moram promijeniti cijelu borbu i raditi drugačije nego u prvoj. Spreman sam na to i spreman sam mu se revanširati za poraz", rekao je i otkrio kako mu puno znači potpora Mirka Filipovića.

"Treniramo zajedno i od početka turnira me dobro savjetuje. Vjeruje u meni i bio je siguran i nakon poraza da ću se vratiti. Puno znači kad čovjek koji ima toliko iskustvo i koji je toliko prošao u karijeri vjeruje u tebe. To me motivira."

Kopirati
Drag cursor here to close