Velika zahvalnost

Đedović, trener Lane Pudar, za Bljesak.info prokomentirao odluku Vlade

"Tražili su da dostavimo u pismenoj formi plan priprema sa troškovnikom koji je podrazumijevao sve potrebne predračune i rezervacije kampova za period koji je do olimpijskih igara".
Sport / Ostali sportovi | 12. 12. 2023. u 19:37 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Svakako da osjećamo veliku zahvalnost prema Vladi FBiH na ovoj podršci i zaista ćemo se potruditi da je iskoristimo na najbolji mogući način", kazao je trener Damir Đedović za Bljesak.info komentirajući odluku Vlade Federacije BiH kojom je odobrila izdvajanje 100 tisuća KM Klubu vodenih sportova Orka za pripreme nastupa Lane Pudar na Olimpijskim igrama Pariz 2024.

Federalno ministarstvo kulture i sporta je zaduženo da Federalnom ministarstvu financija dostavi zahtjev za izdvajanje ovih sredstava dok Federalno ministarstvo financija treba pripremiti odluku o odobravanju izdvajanja ovih sredstava za iduću sjednicu.

Kako je kazao Đedović za naš portal, "krajem devetog mjeseca ove godine dobili smo upit iz ureda premijera Nikšića o planu priprema do Olimpijskih igara u Parizu".

"Tražili su da dostavimo u pismenoj formi plan priprema sa troškovnikom koji je podrazumijevao sve potrebne predračune i rezervacije kampova za period koji je do olimpijskih igara. Kada smo prikupili sve potrebne podatke i izvršili predrezervacije i rezervacije napravili smo plan priprema i natjecanja i poslali ga polovicom studenog mjeseca prema Vladi Federacije", kazao je, te dodao kako su svi vrhunski kampovi podigli cijene svojih usluga.

"Ovo je predolimpijska godina i svi vrhunski kampovi su značajno podigli cijene svojih usluga, tako da ovo za nas puno znači jer ćemo ući dosta rasterećeniji u period koji je pred nama", ističe Đedović.

"Svakako da osjećamo veliku zahvalnost prema Vladi FBiH na ovoj podršci i zaista ćemo se potruditi da je iskoristimo na najbolji mogući način, odnosno da Lani pružimo što bolje uvjete za pripreme za nastup na Olimpijskim igrama i drugim velikim natjecanjima u 2024. godini. Nadamo se da će u skorijem periodu početi izgradnja bazena u Mostaru i onda će svakako i troškovi naših priprema biti značajno manji u odnosu na postojeće troškove", zaključio je Đedović za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close