Treće izdanje

Dani tenisa – Međugorje 2022.: Počeo besplatni teniski kamp za žene

Neke od sudionica kampa kroz rad sa educiranim trenerima napravit će prve teniske korake i usvojiti osnovne vještine, dok će dio sudionica unaprijediti svoje teniske vještine.
Sport / Ostali sportovi | 15. 06. 2022. u 15:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Dani tenisa u Međugorju

U utorak večer je u Međugorje započeo besplatni teniski kamp za žene u organizaciji Teniskog kluba Međugorje.

Teniski kamp organiziran je u sklopu međunarodne sportske manifestacije Dani tenisa, a kamp ima za cilj popularizaciju ženskog tenisa na našim prostorima. Uz domaće tenisačice, na kampu su sudjelovale i rekreativke iz Mostara, Posušja, Širokog Brijega i drugih hercegovačkih gradova.

Željko Dodig, glavni je trener i voditelj kampa, na čijem prvom treningu se okupilo petnaestak žena i djevojaka istaknuo je kako je zadovoljan odzivom te kako je ovaj projekt ispunio svoj temeljni cilj.

Neke od sudionica kampa kroz rad sa educiranim trenerima napravit će prve teniske korake i usvojiti osnovne vještine, dok će dio sudionica unaprijediti svoje teniske vještine. Također, važno je naglasiti kako se zainteresirane još uvijek mogu prijaviti za sudjelovanje u kampu.

Treće izdanje Međunarodne sportske manifestacije ''Dani tenisa – Međugorje 2022.'' započelo je prije nekoliko dana turnirom ''Carska vina Open'' iz serije Hercegovina Tour – 35 godina.

Ovogodišnja sportska manifestacija sadržajno je još bogatija od prethodnih, a sadržavat će turnire za djecu, Festivale tenisa i Junior Cup, besplatni kamp i Lady’s Open kao i turnire ''Brotnjo Cup'', ''Međugorje-Cup'' i turnire za double i mix parove s područja Hercegovine.

Treće izdanje manifestacije bogatije je za još jedan turnir, a riječ je o prvome takvome na prostoru Hercegovine, ITF Seniors Tour koji će od 7. – 10. srpnja okupiti ponajbolje veterane iz cijele Europe.

Kopirati
Drag cursor here to close