UFC

Dana White o borbi McGregora i Hollowaya, te planovima za Maxa

"Mislim da je to tip kojeg će se Volkanovski jednostavno morati riješiti s tog puta, trebat će to odraditi još jednom".
Sport / Ostali sportovi | 15. 11. 2021. u 10:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnogi su vjerovali kako će Max Holloway doživjeti pad nakon poraza u drugoj borbi protiv Alexandera Volkanovskog, koju je odradio u ljeto 2020. na UFC 251 priredbi. Pretpostavljalo se da bi moglo doći do problema oko motivacije i da se Max jednostavno neće moći natjerati da dovoljno dobro trenira za borbe koje nemaju titulu prvaka kao ulog.

Svi koji su to mislili su se grdno prevarili. Max se vratio tako da je ove godine odradio dva nastupa koje će mnogi svrstati među najbolje u cijeloj njegovoj karijeri. Istaknuo se kao trenutno apsolutni broj 2 perolake kategorije, što bi značilo da je uistinu tek prvak Volkanovski ispred njega. Tako se odmah budi i ideja za njihovu treću borbu, posebno nakon vrlo tijesne te po mnogima i kontroverzne sudačke odluke iz druge borbe, piše fightsite.

"Mislim da je to tip kojeg će se Volkanovski jednostavno morati riješiti s tog puta, trebat će to odraditi još jednom", potvrdio je Dana White odmah nakon borbe kako je Holloway apsolutno zavrijedio još jedan pokušaj vraćanja titule u svoje vlasništvo.

Sama borba Hollowaya i Yaira Rodrigueza ga je kao i sve ostale oduševila.

"Bila je to jedna od najboljih borbi koje sam ikad gledao. Sama činjenica da Yaira nije bilo dvije godine i onda se vrati na način da odradi ovakvu borbu je nešto nevjerojatno. A onda Max, mislio sam da neće biti sposoban ući u drugu rundu nakon svih onih kickova koje je primio. Onda kad se vratio sam mislio da neće moći sam na kraju napustiti Octagon. Ali evo, on hoda okolo kao da se ništa nije dogodilo. Kaže da mu je noga dobro, nevjerojatno koliko je taj momak čvrst."

Dakle, postavlja se pitanje što dalje? Max se već neko vrijeme prepucava s Conorom McGregorom te ga je sam nakon borbe naveo kao potencijalnu opciju. S druge strane, upravo taj novi pokušaj osvajanja titule također jako dobro zvuči.

"Ne znam što ćemo idući napraviti za Maxa, ne znam što mu slijedi. Itekako ima smisla vidjeti ponovno njega i Volkanovskog, no vidjet ćemo kako ćemo riješiti stvari", iznio je mišljenje na tu temu White, kratko se osvrnuvši na McGregora: "Conor? Conor nije spreman boriti se. On je još uvijek ozlijeđen i samo ga spominjati je suludo."

Trenutno se čini kako će se McGregor tek pred kraj zime ili početkom proljeća vratiti punom treningu. Do tada bi Max, gledajući koliko on voli biti aktivan, mogao svakako odraditi još jednu borbu.

Kopirati
Drag cursor here to close