19. izdanje turnira

Čulin Mlin pobjednik otvorenog prvenstva Livna u malom nogometu

Na ovom turniru sudjelovale je 12 ekipa iz BiH i Hrvatske.
Sport / Ostali sportovi | 06. 01. 2019. u 13:55 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Livno Online / Čulin Mlin pobjednik otvorenog prvenstva Livna u malom nogometu

Malonogometni klub (MNK) "Čulin Mlin" iz Livna osvajač je 19. izdanja otvorenog prvenstva Livna u malom nogometu održanom u dvorani Dalibor Perković Dali u Livnu, nakon što su u sinoćnjoj završnici bili bolji od momčadi "Shooko Beach Bar" iz Omiša rezultatom 3:0. 

Treće mjesto osvojila je momčad MNK "Seljak" Livno koja je bila bolja od NK Junak rezultatom 5:2 nakon izvođenja penala. Regularni dio je završio rezultatom 2:2. 

Posebno je bila uzbudljiva poluzavršnica gdje je ekipa "Čulin Mlin" pred prepunom dvoranom dan ranije svladao gradskog rivala MNK "Seljak" rezultatom 3:1 te utakmice gdje je NK Junak na kraju bio poražen s visokih 4-1. 

 Na ovom turniru sudjelovale je 12 ekipa iz BiH i Hrvatske. 

U sklopu prvenstva održan je i turnir u mlađim kategorijama, kao i turnir firmi s područja Hercegbosanske županije, kojeg je osvojila ekipa Šumskog gospodarskog društva "Hercegbosanske šume" Kupres koja je porazila Prosvjetu rezultatom 6:4. 

Za najboljeg igrača i strijelca turnira proglašen je Branimir Barišić iz MNK "Čulin Mlin", a za najboljeg golmana Nino Bandov također iz MNK "Čulin Mlin". 

Organizator turnira je MNK "Seljak" Livno uz pokroviteljstvo Grada i gradonačelnika Livna.

Kopirati
Drag cursor here to close