Mostarski taekwondo klub

Cro Star sa šest medalja u Sarajevu okončao 2017. godinu

Turnirom u Sarajevu mostarski Taekwondo klub Cro Star završio je 2017. godinu
Sport / Ostali sportovi | 17. 12. 2017. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je u Sarajevu u Olimpijskoj dvorani ''Ramiz Salčin'' održan 5. Sarajevo Open. Mostarski Taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, ostvario je odličan rezultat.

I ovaj put su Mostarci dominirali u svojim kategorijama, a osvojili su šest medalja, od toga četiri zlata, srebro i bronca. Marko Samardžić je proglašen najboljim kadetom turnira, a osvojen je i ekipni pehar za treće mjesto u mlađim kadetima.

Zlato su osvojili: Marko Samardžić, Luka Bevanda, Matej Vidačak i Matej Sesar, srebro je osvojio Tomislav Tošić, a broncu Andrej Matić.

Marko Samardžić je i nedavno na turniru u Zenici proglašen najboljim kadetom, a i iz turnira u turnir niže zlatne medalje. Na turniru u Sarajevu je proglašen najboljim kadetom u konkurenciji 32 kadeta iz 11 država.

Luka Bevanda, Matej Vidačak i Matej Sesar cijele godine postižu uspjehe na turnirima u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji. Na ovom turniru je Matej Vidačak bio drugi najbolji mlađi kadet u konkurenciji 66 mlađih kadeta iz 11 država. Tomislav Tošić je imao izvrstan nastup, i jedini tko ga je mogao zaustaviti je bio treći s Europskog prvenstva u finalnoj borbi.

Andreju Matiću je ovo bila prva borba u novoj uzrasnoj skupini s drukčijim pravilima, no borbe je super odradio i pokazao kako se i s novim pravilima odlično snašao.

Ekipu je u Sarajevo vodio trener Damir Šunjić, a sudio je Miran Đorđevski.

''Ovo je posljednji turnir za Cro Star u 2017. godini. Ekipa je u Sarajevu odradila izvrstan posao, a mogu to reći i za ovu cijelu godinu. Gdje god smo nastupili osvojili smo pregršt medalja, naši natjecatelji su proglašavani najboljim, a stalno smo osvajali i ekipne pehare. Do kraja godine nas još očekuje polaganje za pojaseve i proglašenje najboljih sportaša Cro Stara za 2017. godinu, a za 2018. imamo puno novih planova'', rekla je Klaudia Marić, trenerica Cro Stara.

Kopirati
Drag cursor here to close