taekwondo

Cro Star iz Zagreba i Livna donio devet medalja

Sport / Ostali sportovi | 23. 10. 2016. u 12:52 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, nastupio je u subotu na dva turnira, na kojima je osvojeno devet medalja: četiri zlata i pet bronci.

U Zagrebu je održan Metalac Open 2016., na kojem je nastupilo oko 250 natjecatelja iz pet država. Cro Star je osvojio četiri zlata i dvije bronce te pehar za ekipni plasman.

Zlatom su se okitili Dora i David Marušić, David Marijanović i Viktoria Penavić, brončani su bili Hrvoje Marijanović i Luka Penavić.

U ekipnom poretku juniora, Cro Star je zauzeo treće mjesto, a u sveukupnom poretku od 35 ekipa, mostarski je klub bio peti i to sa samo šest natjecatelja koji su sa šest osvojenih medalja imali stopostotni učinak. 

Dora Marušić je na listi najboljih juniorki bila druga, dok je njen brat David Marušić na listi najboljih juniora zauzeo treće mjesto. 

Livno Open

Klaudia Marić je vodila ekipu u Zagreb, a trener Damir Šunjić jedan manji tim na Livno Open, na kojem je nastupilo 318 natjecatelja - Andrej Matić, Tomislav Tošić i Dominik Čolaković osvojili su po broncu. 

“Cijela ekipa je odradila odličan posao i zadovoljna sam uspjehom. U Livnu je trebalo još nastupiti naših natjecatelja, ali nažalost zbog bolesti nisu mogli. Sad se pripremamo za naš turnir Mostar Open, koji će se održati 5. studenoga u dvorani na Bijelom brijegu, a očekujemo oko 600 natjecatelja iz sedam zemalja“, rekla je trenerica Klaudia Marić.

Kopirati
Drag cursor here to close