ATP

Čilić zadržao poziciju, veliki napredak bh. tenisača

Sport / Ostali sportovi | 17. 03. 2014. u 10:41 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ostao je na 26. mjestu najnovije ATP ljestvice, kao i prošli tjedan, dok je Ivan Dodig pao za tri mjesta i sada je 34. tenisač svijeta.

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur izgubio je tri pozicije na listi i sada je 157. teniser svijeta. Veliki napredak zabilježili su Aldin Šetkić, koji je napredovao za 35. pozicija i sada je 261. i Tomislav Brkić, koji je napredovao za 33 pozicije i trenutno je 474.

Najbolji bh. tenisač Damir Džumhur izgubio je tri pozicije na listi i sada je 157. tenisač svijeta. Veliki napredak zabilježili su Aldin Šetkić, koji je napredovao za 35. pozicija i sada je 261. i Tomislav Brkić, koji je napredovao za 33 pozicije i trenutno je 474.

Na vrhu nema značajnijih promjena. Prvo mjesto drži Španjolac Rafael Nadal, srpski tenisač Novak Đoković, koji je osvojio ovaj vikend turnir u Indian Wellsu, je drugi, a treći je i dalje Švicarac Stanislas Wawrinka.

Njegov sunarodnjak Roger Federer, finalist turnira u Indian Wellsu, napredovao tri mjesta i sada se nalazi na petoj poziciji.

Kopirati
Drag cursor here to close