ATP

Čilić peti, Ćorić skočio do 21. pozicije

Na vrhu ljestvice dogodila se promjena. Federer je zahvaljujući porazu od Ćorića pao na drugi poziciju, dok je čelo ljestvice opet preuzeo Španjolac Rafael Nadal.
Sport / Ostali sportovi | 25. 06. 2018. u 09:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić je, nakon jučerašnjeg osvajanja titule na turniru u Queen'su, napredovao jedno mjesto na najnovijoj ATP ljestvici objavljenoj u ponedjeljak i ovaj je tjedan opet peti tenisač svijeta nakon,  dok je trijumf u Halleu Borni Ćorić donio napredak od čak 13 mjesta, do 21. pozicije.

Čilić je u finalu turnira u Queen'su pobijedio Novaka Đokovića, dok je Ćorić u Halleu slavio nad ovaj tjedan drugim tenisačem svijeta Švicarcem Rogerom Federerom.

Ivo Karlović se na najnovijoj ljestvici popeo dva mjesta i sada se nalazi na 112. poziciji, a Viktor Galović je pao četiri mjesta, sa 179. na 183. poziciju. Nino Serdarušić je, kao i prošli tjedan, 196. tenisač svijeta.

Na vrhu ljestvice dogodila se promjena. Federer je zahvaljujući porazu od Ćorića pao na drugi poziciju, dok je čelo ljestvice opet preuzeo Španjolac Rafael Nadal. Treći je i dalje Nijemac Alexander Zverev.

Kopirati
Drag cursor here to close