Marin treći put u četvrtfinalu Roland Garrosa

Čilić: Apsolutno fantastičan meč

"Apsolutno fantastičan meč od prvog do zadnjeg poena. Jedan od najboljih u mojoj karijeri, uživao sam igrati pred ovom publikom.Sve mi ide, od servisa, reterna, kretanja, u zadnjih 15 dana igram jako konstantno", rekao je Marin nakon meča.
Sport / Ostali sportovi | 31. 05. 2022. u 00:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sa jedne strane bila je to Marinova najbolja partija u posljednjih nekoliko godina, sa druge čini se nikada lošija na jednom Grand Slam turniru Medvedeva. Iako je došao u Pariz sa skromnim rezultatima ove sezone, u dosadašnja četiri meča izgledao je vrlo sigurno. Bálasz, Fuscovics, Simon i onda Medvedev.

"Apsolutno fantastičan meč od prvog do zadnjeg poena. Jedan od najboljih u mojoj karijeri, uživao sam igrati pred ovom publikom.Sve mi ide, od servisa, reterna, kretanja, u zadnjih 15 dana igram jako konstantno. Čak sam i meč protiv Simona odradio na nevjerojatnoj razini. A protiv Medvedeva morate držati takav nivo igre cijelo vrijeme, jer mu ne smijete dati šansu" opisao je Marin svoj nastupu Alexu Coretji i publici na tribinama nakon meča.

Marin je dva puta do sada igrao u četvrtfinalu Roland Garrosa. Dva puta zaredom. Prvo je 2017. godine izgubio od Wawrinke u tri seta, sljedeće godine je Del Potro bio bolji u četiri seta.

Kopirati
Drag cursor here to close