Vrtoglave cijene

Cijene karata za ovogodišnji Super Bowl oborile sve rekorde

Najjeftinije karte koje se mogu naći u ponudi koštaju 5,822 dolara.
Sport / Ostali sportovi | 03. 02. 2022. u 16:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Približava se najuzbudljiviji trenutak u godini za svakog ljubitelja američkog nogometa, Super Bowl.

Za meč u kome će se boriti dvije najbolje ekipe u NFL za titulu svake godine širom svijeta vlada veliko zanimanje, zbog čega su cijene karata svake godine sve više. Ipak, čini se da su ove godine cijene nadmašile sva očekivanja.

Najjeftinije karte koje se mogu naći u ponudi koštaju 5,822 dolara. Riječ je o sjedištima koja su udaljena i odakle se slabo vidi. Shodno lokaciji mjesta cijena karte raste, pa tako za VIP dio najjeftinija karta košta 25.925 dolara. Međutim, i u toj privilegiranoj zoni postoji više različitih cijena, a neke idu čak i do 81.000 dolara.

Prosječna cijena finala je 10.427 dolara, što je za skoro 2.000 više nego dosadašnji rekord.

VIP dio u odnosu na ostatak stadiona se razlikuje po tome jer je izoliran, u njemu postoje barovi u kojima se prije i poslije meča organiziraju zabave, na kojima dolaze poznate osobe, kako NFL legende, tako i sadašnje zvijezde iz sveta show biznisa, hollywoodski glumci i glumice, pjevačice, manekenke… da se druže sa VIP publikom, piše N1.

Ovogodišnji 56. po redu Super Bowl se igra 13. veljače, a na SoFi stadionu igrat će Los Angeles Ramsi i Cincinnati Bengalsi.

Kopirati
Drag cursor here to close