Društveno odgovorno poslovanje

Central osiguranje: Uručen bonus Lani Pudar

Sport / Ostali sportovi | 09. 09. 2022. u 09:50 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Central osiguranje je ugostilo europsku seniorsku prvakinju u plivanju, u disciplini 200 metara delfin, Lanu Pudar, a tim povodom joj je uručena i posebna nagrada - udvostručen godišnji iznos predviđen ugovorom o sponzorstvu.

Za velike uspjehe koje je ostvarila na Europskom plivačkom prvenstvu u Rimu, član Uprave Društva Central osiguranje, gospodin Željko Pervan, je u svoje ime te u ime Društva uputio čestitku.

"Iskrene čestitke Lani – zaštitnom licu našeg Društva. Njena upornost, trud i talent, te podrška i odricanja njene obitelji i trenera su osigurali vrhunske rezultate. Drago nam je što, od samih početaka, pružamo podršku tako pozitivnoj ljudskoj i sportskoj priči, a koja može biti samo inspiracija mladima i društvu općenito. Posljednji uspjeh koji je ostvarila je usrećio Bosnu i Hercegovinu, te smo je odlučili dodatno nagraditi, tako što smo udvostručili godišnji iznos predviđen redovnim ugovorom o sponzorstvu",  rekao je Pervan.

Od četvrtog mjeseca 2021. godine, Lana je zaštitno lice Central osiguranja d.d., društva koje prepoznaje dobre sportske i ljudske priče, ulaže u njih i podržava ih na njihovom putu ka uspjehu.

"Zahvaljujem se Central osiguranju što je, među prvima, prepoznao moj trud i rad. Za mlade ljude podrška jedne ovako velike kompanije znači puno i daje sigurnost i mir pred sve nastupe, a onda rezultati ne izostaju. Prilikom prve suradnje s Centralom obećala sam i vrhunske rezultate. Drago mi je da sam opravdala njihovo povjerenje. Posebno hvala što su me, pored postojećeg ugovora i dodatno nagradili", izjavila je Lana Pudar.

Central osiguranje svoje resurse usmjerava u razvoj novih procesa i ponuda, a Lana je prepoznata kao netko tko će na najbolji način predstavljati sve ono što Central osiguranje predstavlja i čemu teži u svom poslovanju i djelovanju u široj društvenoj zajednici.

Kopirati
Drag cursor here to close