HVIDR-a MOSTAR 2022

FOTO| Caffe Monte Carlo Centar II u sjajnom finalu do naslova

Najbolji igrač turnira je Pero Stojkić, dok je priznanje za najboljeg golmana otišlo u ruke Harisa Skuhana. Najbolji strijelac turnira je pak Darko Raguž koji je postigao 9 pogodaka na turniru.
Sport / Ostali sportovi | 17. 12. 2022. u 11:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon sjajnih polufinalnih okršaja, očekivano finale je bilo jednako tako zanimljivo i uzbudljivo na XXVIII po redu izdanja tradicionalnog Božićnog turniru u malom nogometu pod nazivom "HVIDR-a MOSTAR 2022".

Naslov je na kraju pripao momčadi "Caffe Monte Carlo Centar II" koja je bila bolja od "MNK Zrinjski K2 Restoran", rezultatom 5:3.

Prva do prednosti stiže momčad "MNK Zrinjski K2 Restoran", Goran Zeko je strijelac u šestoj minuti. Do poluvremena utakmica je rezultatski na početku, zahvaljujući Anti Grbešiću koji je strijelac gola za 1:1, u 17. minuti. Kada su Duje Medak i Marin Šunjić osigurali dva gola prednosti " Caffeu Monte Carlo", činilo se kako je utakmica dobrim dijelom odlučena na polovini igre u drugom dijelu.

Međutim, ovo je ipak mali nogomet, Zrinjski riskira s golmanom u polju i uspijeva se vratiti u meč. Franjo Bubalo postiže dva gola i opet je sve otvoreno, utakmica je u egalu 3:3.I kada se očekivalo da će utakmica otići u produžetke, u 39. minuti pogađaju Duje Medak i Marin Šunjić za konačnih 5:3 i veliko slavlje igrača Caffea Monte Carlo.

U susretu za treće mjesto Stolac je bio bolji od prošlogodišnjeg pobjednika, momčadi Krešimir Keta Bandić.

Najbolji igrač turnira je Pero Stojkić, dok je priznanje za najboljeg golmana otišlo u ruke Harisa Skuhana. Najbolji strijelac turnira je pak Darko Raguž koji je postigao 9 pogodaka na turniru. Najmlađa momčad na turniru bila je Zagreb Inspect Mostar, fair play trofej je otišao u ruke momčadi Mile Zelenika, a najljepši gol na turniru postigao je Vinko Prusina.

Kopirati
Drag cursor here to close