4:6

Brotnjo iznenadilo drugoplasirane Plemiće

HFC Zrinjski i MNK Brotnjo odigrali su fenomenalnu utakmicu u dvorani na Bijelom Brijegu, no pobjedu su upisali Čitlučani.
Sport / Ostali sportovi | 20. 01. 2019. u 23:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malonogometaši HFC Zrinjskog poraženi u nedjelju u dvorani na Bijelom Brijegu od čitlučkog MNK Brotnja rezultatom 4:6 i tako loše otvorili nastavak prvenstva u Premijer futsal ligi Bosne i Hercegovine.

Gosti su poveli u 10. minuti kada je Grgić efektno postigao gol za vodstvo Brotnja. Potkraj poluvremena Bošnjak je uduplao prednost čitlučkog sastava i na poluvrijeme se otišlo s neugodnih 0:2 za futsal 'Plemiće'.

Domaćin se razbudio u drugom poluvremenu, no opet su prvi gol postigli gosti, pa je Galić odveo Brotnjo na ogromnih 0:3 u 25. minuti. Zrinjski je uspio smanjiti preko Marića na 1:3 ali Pantić nedugo zatim vraća tri gola prednosti Brotnju.

Uslijedio je pravi vatromet golova. Bošković u 29.minuti smanjuje na 2:4, a Grgić drugim golom vodi Brotnjake na nedostižnih 2:5.

Nadu su Zrinjskom vratili Livaja i Raguž koji je u 37. minuti zabio za 4:5 i zaiskrila je nada da Mostarci mogu preokrenuti veliko vodstvo Brotnja, no Pantić je u zadnjoj minuti zabio za konačnih 4:6.

Kopirati
Drag cursor here to close