Oglasio se videom

VIDEO I Brady definitivno zaključio svoju karijeru

"Dobro jutro svima, odmah ću prijeći na stvar.Idem u mirovinu. Zauvijek. Znam da je prošli put sve to izazvalo veliku pometnju i kad sam se jutros probudio, pomislio sam – samo ću pritisnuti gumb za snimanje i javiti ti prvi", rekao je Tom Brady.
Sport / Ostali sportovi | 01. 02. 2023. u 17:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tom Brady je brzo otišao s terena nakon što su Buccaneersi izgubili od Cowboysa rezultatom 31:14 , skinuvši bejzbol kapu kada je stigao do roditelja i svoje sestre na ulazu u tunel.

Njihovo pojavljivanje uz sami teren bilo je neobično, ali nakon brzog poljupca za njih, Bradyja je otišao. Ovo je bila druga godina zaredom da je Brady napustio teren u Tampi s malo sentimenta nakon što je izgubio utakmicu play-offa. Ovo je bila Bradyjeva treća sezona u Bucsima, ispostavilo se i posljednja.

Ovo je sada definitivni kraj. Jedan od najvećih sportaša u povijesti uopće, Tom Brady se nakon 23. sezone povlači u mirovinu. Sa sedam osvojenih naslova prvaka i tri nagrade za najboljeg igrača sezone, pet nagrada za MVP-a Super Bowla, brojnih postavljenih i oborenih rekorda, završila je jedna era, najvećeg kojeg je ovaj sport imao.

U svojoj karijeri je Tom Brady odigrao 365 utakmica, od igrača kojeg gotovo nitko nije primijetio na draftu do legende. Otišao je na draft 2000. kao netko za koga su momčadi mislili da nema svijetlu budućnost.

New England Patriotsi su ga preskočili u trećoj rundi drafta, ali je i dalje bio dostupan u šestom, kao 199. Patriotsi su ga odabrali unatoč tome što su imali tri quarterbacka na raspolaganju, uključujući Drewa Bledsoea. Kada je prvi put upoznao vlasnika kluba Roberta Krafta, hrabro se predstavio kao "najbolja odluka koju je njegova franšiza donijela."

U sezoni koja je polako došla do kraja, Tom je bio najstariji igrač lige. Posljednje tri sezone je proveo u Tampa Bay Buccaneersima, a već u prvoj sezoni osvojio je i Super Bowl s novim klubom. Veći dio karijere proveo je u New England Patriotsima, koji su ga 2000. birali kao 199. izbor šeste runde NFL drafta.

U klubu je proveo gotovo 20 godina i šest puta slavio u Super Bowlu. Nije bilo presica, ništa spektakularno, tek je putem društvenih mreža, poslao video materijal u kojem je objavio povlačenje.

"Dobro jutro svima, odmah ću prijeći na stvar.Idem u mirovinu. Zauvijek. Znam da je prošli put sve to izazvalo veliku pometnju i kad sam se jutros probudio, pomislio sam – samo ću pritisnuti gumb za snimanje i javiti ti prvi. U mirovinu s toliko emocija možete otići samo jednom, a ja sam to već iskoristio prošle godine. Hvala svima puno. Svakome od vas. Svojoj obitelji, prijateljima, suigračima, suparnicima. Mogao bih nastaviti zauvijek. Hvala ti što si mi omogućio da živim svoj san. Ne bih mijenjao ni jednu stvar. Volim vas sve", rekao je Brady u videu.

Video: Video Toma Bradyja 

Ono što je zanimljivo, prošle godine je također Brady objavio povlačenje, ali je čini ovaj put priča doista došla kraju. Tom će ostati uz NFL, jer je još prošle godine potpisao ugovor s TV kućom FOX vrijedan 375 milijuna dolara na period od deset godina, gdje će se baviti analizom utakmica.

Kopirati
Drag cursor here to close