Judo

Borsa pomela konkurenciju na Palama

Sport / Ostali sportovi | 18. 09. 2016. u 10:17 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Judo klub Borsa sa nekolicinom natjecatelja ovog je vikenda nastupio na dva natjecanja i to na “Kupu Mostara“ i memorijalu “Rajko Kušić” na Palama.

Memorijal "Rajko Kušić", održan na Palama 22. godinu za redom, ovog vikenda okupio je oko 300 natjecatelja, a turnir je bio ekipnog i pojedinačnog karaktera.

Na ekipnom natjecanju u uzrastu natjecatelja do 18 godina Borsa je uvjerljivo zauzela prvo mjesto, pobjedivši sve svoje rivale. Za ekipu JK Borsa nastupali su: Ivan Jozeljić, Darijan Faletar, Jure Zovko, Jozo Zovko i Karlo Tomas te se na koncu svi okitili zlatnim medalja.

Na pojedinačnom natjecanju nastupio je Mario Jozeljić koji je također osvojio zlatno odličje.

"Kup Mostara" u organizaciji dvaju mostarskih judo klubova okupio je 33 kluba i 325 natjecatelja, među kojima nekoliko predstavnika Borse. 

Sara Prkačin, Monika Zadro, Ana Bošnjak i Vito Slokar bili su zlatni, srebro su osvojili Domagoj Jozeljić i Helena Čule, Fran Zadro bio je brončani. 

Sara Prkačin proglašena je najboljom natjecateljicom turnira u uzrastu mlađih djevojčica.

Džudaši Borse ovog su ljeta trenirali, družili se, putovali na kampove, nastupali na službenom turnirima (Europski kupovi, Balkanska prvenstva) kolektivno ljetovali u Trogiru, a sada su u tijeku pripreme za veliki nadolazeći turnir “Borsa Open”, koji će ove godine okupiti preko 1.300 natjecatelja iz 27 zemalja te je to ujedno i najveći sportski događaj u BiH organiziran u 2016. godini.

Kopirati
Drag cursor here to close