Nova priznanja

Borsa najbolji kadetski klub BiH, brončani za seniore!

Na seniorskom prvenstvu BiH predstavilo se preko 40 judo klubova, a ispred Borse su završili sarajevska Bosna i Randori iz I. Sarajeva.
Sport / Ostali sportovi | 05. 03. 2023. u 11:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Judo klub Borsa zauzeo je poziciju 3. seniorskog kluba u državi na održanom prvenstvu BiH za seniore i seniorke.

Naime, na seniorskom prvenstvu BiH predstavilo se preko 40 judo klubova, a ispred Borse su završili sarajevska Bosna i Randori iz I. Sarajeva.

"U vrlo 'gustim' kategorijama Borsini natjecatelji su pred domaćom publikom izborili finale u 5 (od 16) kategorija, a srebrenim medaljama su se okitili Aljoša Čvoro (-66), Darian Faletar (-100), Domagoj Marić (+100), Maria Kožul (-52) i Mia Maksumić (-57) dok su se brončanim odličjima okitli Petar Kožul (-73), Domagoj Pušić (-81), Ivan Jozeljić (-90) i Nika Zovko (-48)", poriopćeno je iz kluba.

Prije službene dodjele medalja za seniore predsjednik judo saveza BiH Branislav Crnogorac Borsinim je kadetima [U18] svečano uručio pehar za najbolji kadetski klub BiH povodom naknadnog službenog prebrojavanja ukupnih bodova od proteklog državnog prvenstva održanog u Bihaću proteklog vikenda.

"U sklopu seniorskog prvenstva BiH održano je državno natjecanje za djecu do 11 godina, na kojem su Borsine djevojčice zauzele 1. mjesto u ukupnom poretku, u konkurenciji 30-tak klubova", naglasili su.

Medalje su osvojili:

Zlato: Marija Dogan
Srebro: Sofia Glibo i Sara Popović
Bronca: Mirta Jurić

Kopirati
Drag cursor here to close