Kickboxing

Borac mostarskog "Reflexa" Aldin Husnić najbolji na turniru u Sarajevu

Sport / Ostali sportovi | 20. 02. 2017. u 12:49 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda održan je Kickboxing Grand Prix u organizaciji Kick box kluba Ilidža iz Sarajeva.

Na ovom međunarodnom turniru sudjelovali su predstavnici 71 kluba iz sedam država, a posebno se istaknuo predstavnik Sportskog društva Reflex iz Mostara, Aldin Husnić

On je u konkurenciji od 428 natjecatelja osvojio pehar za najboljeg borca na turniru, pobijedivši u kvalifikacijama Josipa Brtana iz kluba MMA Buls iz Splita, a u finalu je dominantno pobijedio Srđana Šormaza iz banjalučkog kluba Sveti Gregorije.

I ostali natjecatelji iz Mostara ostvarili su zapažene rezultate. U kategoriji djece Hamza Čaluk je pobijedio u dvije borbe te je zaustavljen u finalu osvojivši srebrnu medalju.

Adnan Žujo je na svom prvom kickboxing natjecanju osvojio brončanu medalju. Hasan Gološ, Edib Čaluk i Muhammed Novalić su također sudjelovali na turniru, ali usljed jake konkurencije nisu prošli kvalifikacije za medalje.

Ovo natjecanje je jedno u nizu onih na kojem su predstavnici SD Reflex po vodstvom trenera Enke Alića ostvarili zapažen uspjeh i tako se opravdano našli u samom vrhu kickboxinga u regiji. 

Osim u kick boxu, izuzetan uspjeh ostvarili su i na nedavnom Sarajevo Openu 2017., natjecanju u brazilskoj jiu jitsi. Na ovom turniru Elmin Novalić je osvojio srebrenu medalju a Mustafa Kosović brončanu.

“Za postignute uspjehe u proteklom periodu posebnu zaslugu imaju treneri kluba, ali i prijatelji i donatori kluba bez kojih odlazak na ove sportske manifestacije ne bi bio moguć”, poručili su iz kluba. 

Kopirati
Drag cursor here to close