Mali nogomet

Bivši igrači MNK Zrinjski demantirali da su otpisani zbog nediscipline

Sport / Ostali sportovi | 04. 02. 2017. u 13:21 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Zbog nediscipline su iz MNK Zrinjski izbačeni Vedran Vukša, Luka Suton i Romano Vlaho”, informacija je za javnost odaslana iz Uprave MNK Zrinjski.

Tri igrača vidno razočarana zbog načina na koji su morali napustiti klub, otvorenim su pismom poručila da se prava istina o događajima u taboru dvostrukog osvajača Kupa BiH uvelike razlikuje od one koji su konstruirali čelni ljudi MNK Zrinjski.

“Pravi razlog zbog kojega smo ’izbačeni’ iz MNK Zrinjski nije ništa drugo nego dugovanje Uprave kluba prema nama. Unatoč neispunjenim obećanjima Zdravka Čaglja koji je do 30. prosinca 2016. godine bio predsjednik MNK Zrinjski, izvršavali smo svoje obveze prema klubu, dajući svoj maksimum kako bi MNK Zrinjski bio u vrhu prvenstva i Kupa BiH. Za Zrinjski koji ima posebno mjesto u našim srcima spremni smo igrati i besplatno. No, nećemo dopustiti da pojedinci preko imena SVETINJE dolaze do svoje osobne koristi i uništavaju našu reputaciju i reputaciju generacija novih igrača koji će nastupati za MNK Zrinjski“, navodi se u pismu koje su poslali bivši igrači MNK Zrinjski.

“Mostar je uvijek bio i bit će rasadnik malonogometnih talenata, a vrijeme je da se poznavatelji sporta okupe i stvore sportski kolektiv koji će biti bez premca u Bosni i Hercegovini, pravi gradski klub, NE PRIVATNI, i koji će u Europi biti veliki promotor Mostara i Hercegovine“, poručili potpisnici pisma.

Kopirati
Drag cursor here to close