Malo u zatvor malo na uvjetnu

Bivši britanski olimpijac završio u zatvoru nakon što je pretukao vjerenicu

Usprkos Jamesovim sredstvima i prihodima, Eleanorinim roditeljima su bili dužni 9000 funti stanarine. Nakon verbalne prepirke oko neplaćene stanarine, James Disney-May je jednostavno poludio.
Sport / Ostali sportovi | 21. 12. 2022. u 22:41 Bjesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plivač James Disney-May, bivši britanski olimpijac, osuđen je na 21 mjesec zatvora zbog napada na svoju vjerenicu u njihovom stanu u Londonu.

Prema tvrdnjama tužitelja Jamesa Lofthousea, James Disney-May je imao jako visoko mišljenje o sebi, dok je svoju vjerenicu omalovažavao tvrdeći kako je ona glupa, beskorisna, problematična. S druge strane, James je već određeno vrijeme izlazio do ranih jutarnjih sati vraćajući se kući pod utjecajem alkohola i različitih droga.

Gospodin Lofthouse je rekao da je par bio vani na piću te večeri 1. srpnja i da se vratio u svoj stan, u vlasništvu roditelja gospođice Eleanor Cooke. Usprkos Jamesovim sredstvima i prihodima, Eleanorinim roditeljima su bili dužni 9000 funti stanarine.

Nakon verbalne prepirke oko neplaćene stanarine, James Disney-May je jednostavno poludio. Nasrnuo je na svoje vjerenicu, počeo je šamarati, čak je odvukao do balkona tjerajući je da skoči. Sve ovu su prisutni u sudnici mogli čuti s obzirom na to da je Eleanor aktivirala snimanje na svom mobitelu.

Susjedi su pozvali policiju, koja je Eleanor zatekla u krevetu s velikom lokvom krvi. U napadu je Eleanor zaradila modrice po licu, opasne ozljede glave i sada slabije čuje na desno uho. James Disney-May će u zatvoru provesti tri mjeseca, a onda slijedi ostalih 18 na slobodi uvjetno.

Disney-May je 2012. godine plivao za Britansku štafetu 4x100 slobodno na Olimpijadi. Također je nastupao na Igrama Commonwealtha.

Kopirati
Drag cursor here to close