Promocija biciklizma

Biciklima od Gruda do Drinovaca za zdraviji život

Sport / Ostali sportovi | 05. 09. 2016. u 09:32 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvrta po redu biciklijada Grude - Drinovci koju u čast Male Gospe organiziraju dva grudska Biciklistička kluba Grude i Drinovci održana je u nedjelju u Grudama sa zadaćom promoviranja zdravoga načina života i biciklizma.

Da su biciklisti i veliki humanitarci, pokazala je i ovogodišnja biciklijada na kojoj je prihod od sponzora, tombole, kao i dragovoljnih donacija prisutnih išao za pomoć obitelji Spajić iz Drinovaca koja ima bolesna dva mališana Mihaela i Antu.

Biciklisti kojih je bilo više od 200 krenuli su, kako je i predviđeno, nakon okupljanja, u 13 sati, iz Gruda, ispred Policijske postaje i Gradske sportske dvorane, te su pod policijskom pratnjom vozili kroz središte Gruda, pa sve do Drinovaca, gdje je služena misa te obavljen blagoslov biciklista.

Nakon mise biciklisti su se uputili u predivni prirodni ambijent jezera Krenica, gdje je upriličeno zajedničko druženje više tisuća ljudi, uz jelo i piće koje su osigurali mnogobrojni sponzori i donatori, među kojima je najveći tvrtka Antonio trade i njihovo Estrella pivo.

Upriličena je i bogata tombola, a glavna nagrada, bicikl, otišla je u ruke jednog od članova Biciklističkog kluba Grude, koji ju je velikodušno proslijedio obitelji Spajić.

Druženje je uz tamburaše nastavljeno do kasnih večernjih sati.

Kopirati
Drag cursor here to close