Od 25. do 31.8.

Bh. sportaši na Mediteranskim igrama na pijesku u Grčkoj

BiH će na ovim igrama predstavljati Marko Đurić u disciplini plivanje s perajama (2.000m na otvorenom i 200m u bazenu), te Nermin Palić i Mladen Stevanović u aquathlonu, a Igor Mandušić je trener.
Sport / Ostali sportovi | 22. 08. 2019. u 14:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Druge po redu Mediteranske igre na pijesku bit će održane u grčkom gradu Patras  od 25. do 31. kolovoza ove godine.  

Sportaši iz 26 zemalja će imati priliku nadmetati se u aquathlonu, rukometu na pijesku, nogometu na pijesku, tenisu na pijesku, odbojci na pijesku, hrvanju na pijesku, kajaku na morskim vodama, veslanju na plaži, plivanju s perajama na otvorenom i u bazenu, te u plivanju na otvorenim vodama i skijanju na vodi. 

BiH će na ovim igrama predstavljati Marko Đurić u disciplini plivanje s perajama (2.000m na otvorenom i 200m u bazenu), te Nermin Palić i Mladen Stevanović u aquathlonu, a Igor Mandušić je trener , priopćeno je iz Olimpijskog odbora BiH. 

''Velika je čast i zadovoljstvo nastupiti na Mediteranskim igrama na pijesku kao član Olimpijske obitelji Bosne i Hercegovine, ali je istovremeno i velika odgovornosti i obaveza, koja nam daje poticaj da pružimo svoj maksimum kako bismo ostvarili što bolje rezultate'', izjavio je Stevanović.  

Šef misije će biti Samra Jurišić. 

Svečanost otvaranja Igara planirana je za 25. kolovoz.

Kopirati
Drag cursor here to close