Veliki uspjeh

Bh. bodybuilder Mirnes Husanović ušao u top 10 u IFBB profesionalnoj ligi

Na natjecanju u Bukureštu, na kojem je sudjelovalo 16 bodybuildera, naš predstavnik osvojio je osmo mjesto u ukupnom poretku.
Sport / Ostali sportovi | 16. 11. 2021. u 11:33 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovački bodybuilder Mirnes Husanović ušao je u top 10 natjecatelja u svom prvom nastupu na IFBB profesionalnoj ligi.

Na natjecanju u Bukureštu, na kojem je sudjelovalo 16 bodybuildera, naš predstavnik osvojio je osmo mjesto u ukupnom poretku.

''Ne mogu vjerovati koliko sam visoko kotirao na svom prvom profesionalnom natjecanju. Osmo mjesto i nije previsok plasman, ali gledajući rejting ovog natjecanja i konkurenciju moram istaći da sam presretan. Nekoliko natjecatelja koji su bili na bini Mr. Olympia prije nekoliko mjeseci sudjelovalo je u Rumunjskoj'', istakao je Husanović.

Višestruki šampion Bosne i Hercegovine, ali i regionalnih natjecanja ne namjerava se zaustaviti na ovome.

''Meni je ovaj rezultat izuzetno bitan, pogotovo kada pogledam da je iza mene ostalo nekoliko zvučnih imena iz ove kategorije. Mišljenja sam da mogu napredovati još više, i da se mogu naći na pozornici Mr. Olympia. Trener i ja smo već napravili plan ka tom cilju', zaključio je Husanović.

Prvo mjesto na ovom natjecanju osvojio je Angel Calderon Frias iz Španjolske, a na podijumu su se još našli predstavnici Kuvajta na drugom i Irana na trećem mjestu.

Na natjecanju je sudjelovalo još jedan bh. predstavnik Adnan Gosto, koji je u ukupnom poretku zauzeo deseto mjesto.

Kopirati
Drag cursor here to close