Sjajan start mlade nade Ferrarija

Beganović: Dvije pobjede na početku nismo očekivali

"Ovo je jednostavno nevjerojatno, tako odličan početak sezone. Dva vikenda u Italiji, na stazama kao što su Monza i Imola, dvije pobjede, dva druga mjesta. Zaista, ovo je i više nego što smo očekivali", kaže mladi Beganović.
Sport / Ostali sportovi | 12. 05. 2022. u 09:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri utrke, dvije pobjede, dva druga mjesta, jedan pole postion. I uvjerljivo prvo mjesto u ukupnom poretku Formule Regional
nakon dva vikenda u Imoli i Monzi. To je učinak mladog Dine Beganovića koji se polako ali sigurno probija prema svom krajnjem cilju, a to je Formula 1.

U svakoj od četiri utrke mladi Beganović je pokazao određenu dozu zrelosti. Znao je kada treba napasti prvo mjesto, znao je kako ostati vodeći, baš kao što je znao kada nema potrebne za forsiranjem, jer je recimo i drugo mjesto dobar rezultat. Sada kao vodeći u ukupnom poretku novoformiranog prvenstva ima 38 bodova prednosti.

Video: FORMULA REGIONAL EUROPEAN CHAMPIONSHIP - IMOLA 

Najbolja moguća najava za nastup u Monte Carlu, koji dolazi krajem svibnja.

"Ovo je jednostavno nevjerojatno, tako odličan početak sezone. Dva vikenda u Italiji, na stazama kao što su Monza i Imola, dvije pobjede, dva druga mjesta. Zaista, ovo je i više nego što smo očekivali. Sjajno je što sam se tako dobro snašao u Italiji, u domu Ferrarija. Bolid Prema momčadi je bio sjajno pripremljen, hvala velika svima koji su radili i koji su pomogli da krenemo sjajno u sezonu", rekao je nakon posljednjeg nastupa mladi Beganović.

Kopirati
Drag cursor here to close