Široki Brijeg bolji od Igmana

Barbarić: Važna pobjeda za samopouzdanje

Iako su nogometaši iz Konjica u prvom dijelu stvorili nekoliko dobrih prilika, na poluvrijeme se otišlo bez golova. Na kraju su gosti imali više razloga za slavlje jer je Daniel Lukić postigao gol u 55. minuti vrijedan tri boda.
Sport / Ostali sportovi | 17. 07. 2022. u 00:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Doboj kod Kaknja vratio se premijerligaški nogomet nakon određenog vremena. Zahvaljujući novom članu društva najboljih, Igmanu, koji će za sada svoje domaće utakmice na stadionu Mladosti.

Povijesni, prvi susret u elitnom rangu za Igman iz Konjica na kraju je završio porazom. Iako su nogometaši iz Konjica u prvom dijelu stvorili nekoliko dobrih prilika, na poluvrijeme se otišlo bez golova. Na kraju su gosti imali više razloga za slavlje jer je Daniel Lukić postigao gol u 55. minuti vrijedan tri boda.

" Bila je teška i zahtjevna utakmica. Odigrali smo u skladu s trenutnim mogućnostima, ali i protivnika se nešto pitalo, posebno u uvodnih tridesetak minuta igre. U tom razdoblju smo imali problema s odbijenom loptom i posjedom. Ipak, u nastavku smo se posložili, zaigrali mnogo bolje, bili opasniji i zabili pogodak za tri boda na otvaranju sezone. Ovo je važna pobjeda za samopouzdanje i nagrada za kvalitetan rad. Kada nam se priključe svi igrači, oni na koje danas nisam mogao računati, očekujem kako će ova ekipa samo rasti i biti bolja" izjavio je nakon utakmice Ivica Barbarić.

Na drugoj strani, mladi stručnjak Adnan Elezović je dao svoj komentar utakmice.

"Nažalost, izgubili smo utakmicu koja je bila sa dva različita poluvremena, u prvom dijelu smo imali tri-četiri zicera koja smo trebali iskoristiti gdje bi rasteretili momčad i lakše ušli u nastavak. U drugom dijelu nismo radili ono što smo se dogovorili, Široki nam je pravio pritisak, mi to nismo znali prepoznati, jedna duga lopta i neopreznost se desila, malo više je do glave nego do fizike, idemo dalje, moramo se spremati za nastavak".

Kopirati
Drag cursor here to close