Svjetsko prvenstvo

Barakude 'potopile' Argentinu

Već nakon prve četvrtine bilo je jasno tko je tu europski prvak te automatski veliki favorit u ovom susretu. Prije drugog plivanja bilo je 8:2, da bi se poluvrijeme dočekalo rezultatom 12:3.
Sport / Ostali sportovi | 17. 07. 2023. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrlo dobar pucački trening odradile su barakude na otvaranju Svjetskog prvenstva u Fukuoki.

Savladali su Argentinu rezultatom 24:5, u utakmici gdje rezultat niti u jednom trenutku nije bio upitan, ali sjajno je bilo vidjeti kako su nišanske sprave naših igrača namještene. 24 pogotka postignuli su iz 37 upućenih udaraca.

Već nakon prve četvrtine bilo je jasno tko je tu europski prvak te automatski veliki favorit u ovom susretu. Prije drugog plivanja bilo je 8:2, da bi se poluvrijeme dočekalo rezultatom 12:3, prenosi Gol.hr

U nastavku se obrana nije opuštala, a napad je bio sve raznovrsniji, gdje su posebno raspoloženi bili igrači koji bi u jačim utakmicama trebali imati manju minutažu. Nakon tri četvrtine bilo je 19:3, dok je u posljednjem periodu Hrvatska ipak dozvolila Argentincima dva pogotka.

Jerko Marinić Kragić bio je najbolji strijelac u redovima Hrvatske s pet pogodaka, a samo jedan igrač nije se upisao u strijelce. Drugi najbolji strijelac bio je Ante Vukičević koji je postigao četiri pogotka.

Idući susret naše reprezentacije bit će pravi ispit vrijednost, budući da nas čeka revanš finala splitskog europskog prvenstva protiv Mađarske. Ta utakmica igrat će se u srijedu s početkom u 5 sati ujutro.

Hrvatska: Bijač (5 obrana), Popadić (4 obrane) Burić 1, Čagalj 2, Krapić, 2 Lazić 2, Bukić 3, Vukičević 4, Butić 1, Marinić Kragić 5, Vrlić 2, Bašić, Harkov 2..

Kopirati
Drag cursor here to close