Stari se...

VIDEO | 'Ruski car' pao nakon prvog udarca

Skoro desetljeće nakon što je posljednji put bio prvak ovog natjecanja Emelijanenko je imao priliku da ga ponovo osvojio, ali borba za pojas se nije odvila onako kako je Rus planirao.
Sport / Ostali sportovi | 28. 01. 2019. u 21:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati ruski MMA borac Fedor Emelijanenko poražen je u Belator 214 natjecanju, a umalo je morao da završi karijeru.

Američki borac Ryan Bader nokautirao je Emelijanenka poslije samo 35 sekundi lijevim krošeom, nakon čega je nastavio da ga udara dok sudac nije prekinuo borbu.

Skoro desetljeće nakon što je posljednji put bio prvak ovog natjecanja Emelianenko je imao priliku da ga ponovo osvojio, ali borba za pojas se nije odvila onako kako je Rus planirao.



Ruski MMA borac je na samom početku tučnjave nokautiran, a nedugo zatim i iznijet iz kaveza i prevezen u bolnicu. Brojni mediji su prenijeli da je Emelijanenku karijera ugrožena, ali se on par dana kasnije oglasio putem Instagrama i objasnio cijelu situaciju.

"Osjećam se dobro. Posjekotina na oku nije bila duboka i ušiven sam. Mislim da ću se oporaviti za par nedjelja. Zahvalan sam svima koji su me pripremili za ovo, koji su došli da me podrže i koji su se rano probudili kako bi gledali meč. Hvala vam na vašoj podršci i molitvama, i hvala Bogu", napisao je Emelijanenko.



Popularni "posljednji ruski imperator" se već jednom umirovio, a mnogi su mu predložili da poslije ovog bolnog poraza to ponovo učini. On je pred povratak potpisao ugovor s organizacijom Belatora, koji je sada istekao, ali karijera ruskog borca, ako je suditi njegovim riječima, i dalje nije gotova, piše B92, a prenose Nezavisne.

Kopirati
Drag cursor here to close