Sretno

B-Dance u novom, moderno uređenom prostoru

Svečanom otvaranju prisustvovali su najbliži članovi obitelji osnivača, treneri, bivši i sadašnji B-Danceri, te brojni prijatelji kao i ugledni gosti iz svijeta plesa.
Sport / Ostali sportovi | 17. 10. 2023. u 16:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio B-Dance je u nedjelju 15. listopada na svoj sedamnaesti rođendan svečano otvorio svoja vrata i oduševio brojne uzvanike sa moderno opremljenim studiom koji će pokrenuti jednu sasvim novu plesnu priču u Gradu na Neretvi.

Svečanom otvaranju prisustvovali su najbliži članovi obitelji osnivača, treneri, bivši i sadašnji B-Danceri, te brojni prijatelji kao i ugledni gosti iz svijeta plesa. Za sjajnu zabavu pobrinuo  se Darko Majersky Mayer, legendarno ime mostarskog hip hopa.

Foto: PR / Plesni studio B-Dance

"Da pomjeramo granice dokazali smo već mnogo puta kroz naše autorske pjesme, video spotove, koncerte, programe, mjuzikle, plesne revije i mnoge druge projekte, a sinoć smo potvrdili da i Mostar može parirati svjetskim plesnim trendovima. Cilj nam je kroz novo opremljeni audio vizualni plesni studio plesnu scenu grada Mostara dići na još jednu veću razinu kroz brojne projekte koji su u planu i kojima se jako radujemo. Početak nove plesne sezone je izvrsna prilika da našim sadašnjim, ali i budućim članovima pružimo jednu sasvim novu plesnu priču", istaknula je na svečanom otvaranju Željka Zovko, predsjednica plesnog studia B-Dance.

Foto: PR / Članovi plesnog studija B-Dance

Inače, plesni studio B-Dance kao prvi predstavnik hip hop kulture na ovim prostorima sa sobom nosi neprocjenjive zasluge za stvaranje hip hop identiteta u gradu na Neretvi kao i za njegovo brzo širenje među djecom i mladima. Iza B-Dance-a stoje brojni uspješni projekti kako domaći tako i inozemni, nastupi na svim važnijim kulturnim i sportskim događajima Grada Mostara kao i odlasci na brojna domaća i međunarodna natjecanja na kojima ostvaruju fantastične rezultate, te s ponosom nose ime najtrofejnijeg plesnog kluba u street plesovima.

Foto: PR / Plesni studio B-Dance

Upisi u sve grupe još kratko traju, pa ukoliko i vi želite biti dio ovog plesnog kolektiva koji postoji 17 godina pridružite im se i budite dio najuspješnijeg plesnog tima.

Kopirati
Drag cursor here to close