Rachel Stuhlman

Atraktivna Rachel najavila: Želim biti teniska Paige

Trenutačno radi za Top Court kao menadžerica za globalne događaje i medije, te sebe opisuje kao 'tenisku influencericu broj jedan'.
Sport / Ostali sportovi | 12. 09. 2022. u 10:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Paige Renee Spiranac (29) je bivša profesionalna igračica golfa, Amerikanka hrvatskog porijekla koja je po završetku profesionalne karijere postala instruktorica golfa. I ne samo to, aktivna je i na društvenim mrežama, pa tako na Instagramu ima 3,5 milijuna pratitelja, dok je na YouTubeu prati 260.000 pretplatnika.

A ono što je Pagie Spiranac u golfu, izvjesna Rachel Stuhlmann želi postati u tenisu. Riječ je o 30-godišnjakinji koja je igrala tenis na Sveučilištu u Missouriju od 2010. do 2014. godine, stekla je nacionalni ranking u singlu i parovima, da bi potom prebacila karijeru u novinarstvo. Atraktivan izgled samo joj je dodatan adut, zbog nje su se okretale glave i na netom završenom US Openu.

Trenutačno radi za Top Court kao menadžerica za globalne događaje i medije, te sebe opisuje kao 'tenisku influencericu broj jedan'.

''Paige radi svoje s golfom, ona je sjajna osoba koja vas može inspirirati, ali ništa slično ne postoji u tenisu. Stoga osjećam da tu ima mjesta za mene. Voljela bih donositi pažnju svim raznim turnirima na koje želim putovati. Moji glavni ciljevi su učiniti igru popularnijom i bližom. Želim nastaviti stvarati sadržaj oko sporta, uzbuđivati ljude oko njega te im pokazati različite životne priče, i to na pozitivan način'', rekla je Rachel.

Kad je kod kuće u Missouriju, vrijeme provodi s obitelji, voli crtati, a svake nedjelje odlazi u crkvu, navode Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close