Tenis

ATP Pariz: Medvedev u polufinalu

Medvedev će u polufinalu igrati protiv pobjendika susreta između Nijemca Alexandera Zvereva i Norvežanina Caspera Ruuda.
Sport / Ostali sportovi | 05. 11. 2021. u 21:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Branitelj naslova pobjednika na ATP turniru tenisača iz serije "masters 1000", Rus Danil Medvedev plasirao se u polufinale ovogodišnjeg izdanja 7-6 (7), 6-4 pobjedom protiv senzacije turnira, francuskog kvalifikanta Huga Gastona, javlja Hina.

Medvedev će u polufinalu igrati protiv pobjendika susreta između Nijemca Alexandera Zvereva i Norvežanina Caspera Ruuda.

Ranije u petak u polufinale su se plasirali Prvi tenisač svijeta Srbin Novak Đoković i Poljak Hubert Hurkacz. Nakon što je Hurkacz u prvom četvrtfinalu svladao Australca Jamesa Duckwortha sa 6-2, 6-7 (4), 7-5 i tom pobjedom osigurao plasman na završni turnir koji će se održati u Torinu od 14. do 21. studenoga, Đoković je u drugom četvrtfinalu sa 6-4, 6-3 bio bolji od Amerikanca Taylora Fritza.

Hurkacz je tako kompletirao listu od osam sudionika ovogodišnjeg "mastersa", ranije su plasman u Torino osigurali Srbin Novak Đoković, Rusi Danil Medvedev i Andrej Rubljov, Grk Stefanos Tsitsipas, Nijemac Alexander Zverev, Taliojan Matteo Berrettini i Norvežanin Casper Ruud.

Kopirati
Drag cursor here to close