Oslobođen optužbi

ATP neće kazniti Zvereva: Nema dokaza?

Zverev, ne tako davno drugi tenisač na svijetu, a danas 14. na ATP ljestvici, optužen je od strane bivše djevojke za fizičko zlostavljanje.
Sport / Ostali sportovi | 31. 01. 2023. u 14:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

ATP organizacija u utorak je službeno obznanila kako nema dovoljno dokaza za kažnjavanje njemačkog tenisača Alexandra Zvereva za obiteljsko nasilje.

Zverev, ne tako davno drugi tenisač na svijetu, a danas 14. na ATP ljestvici, optužen je od strane bivše djevojke za fizičko zlostavljanje. ATP je pokrenuo neovisnu istragu u listopadu 2021. godine, a danas je objavio kako nema dokaza za kažnjavanje i kako je ovaj slučaj s njihove strane završen, prenosi Hina. 

Olga Šaripova, nekadašnja djevojka aktualnog olimpijskog pobjednika, prvo je na društvenim mrežama razotkrila fizičko nasilje, a kasnije i u intervjuima govorila kako ju je Zverev tukao, gušio jastukom i zaključavao u hotelskim sobama. Sve te navode njemački tenisač je negirao.

ATP je nakon svega naglasio da nema nikakve osnove za izricanjem bilo kakvih disciplinskih mjera, ali i da će poduzimati daljnje korake ukoliko se pojave novi dokazi.

Kopirati
Drag cursor here to close