Dječji atletski miting

Nakon dugo godina: Smotra mladih atletičara u Mostaru

"Ovo je sigurno veliki korak za atletiku Mostara, Bosne i Hercegovine. Mladi ovoga grada zaslužuju više pozornosti. Imamo veliki broj potencijala, kojima trebaju bazični uvjeti, time mislimo na atletsku stazu"
Sport / Ostali sportovi | 08. 06. 2022. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dugo godina Mostar će biti domaćin značajnog atletskog događaja, ovaj put za mlade atletičare.

Povodom dvije godine Škole atletike Mostar, njihovog rođendana - u Mostaru će se u nedjelju 12. lipnja održati Dječji atletski miting Mostar 2022. Miting će biti održan u kampusu Univerziteta "Dzemal Bijedić" s početkom u 17 sati.

Na natjecanju će sudjelovati preko 250 mladih atletičara iz različitih dijelova BiH, a Mostar će ovog 12. lipnja ugostiti mlade atletičare iz različitih dijelova Bosne i Hercegovine i regije.

Prije svega tu su dva domaća kluba, ''Sanus Motus'' Mostar i HAK Zrinjski Mostar, ali i gosti: AK Novi Grad - Sarajevo, AK Vogošća, HAK Ljubuški, AK Pace - Konjic, AK Ilijaš, AK Bosna - Sarajevo, AK Sarajevo, AK Brotnjo - Čitluk i AK Dubrovnik.

Škola atletike Mostar kao organizator i domaćin ovog događaja napominje i da će staza u kampusu Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u nedjelju biti zatvorena u razdoblju od 16 do 20 sati.

Mole se svi da poštuju ovo vremensko razdoblje, kako bi miting prošao bez problema, poručili su.

"Ovo je sigurno veliki korak za atletiku Mostara, Bosne i Hercegovine. Mladi ovoga grada zaslužuju više pozornosti. Imamo veliki broj potencijala, kojima trebaju bazični uvjeti, time mislimo na atletsku stazu", rekao je Armin Duzić, domaćin i osnivač Škole atletike Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close