Atletske igre

Mostarski mališani se družili kroz atletske poligone i discipline

''Svi dječaci i djevojčice su dobili medaljice kao simboličnu nagradu za svoj rad, zalaganje i uspješno savladane zadatke", rekao je Duzić.
Sport / Ostali sportovi | 09. 12. 2021. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Škole atletike Mostar, sekcija Atletski vrtić u srijedu 8. prosinca u Arena sport centru održane su Atletske igre za uzrast od 3-6 godina.

Preko 100 dječaka i djevojčica sudjelovalo je i uživalo na Atletskim igrama.

"Naša škola već više od godinu dana radi na promociji atletike i fizičke aktivnosti za djecu. Cilj igara je bio okupiti naše sekcije iz programa Atletski vrtić sa kojima imamo suradnju.
Svjedoci smo da ovo djeci treba, to se moglo vidjeti na radosti koju su oni pokazali", kazao je Armin Duzić, osnivač Škole atletike Mostar.

Foto: Bljesak.info / Atletske igre za najmlađe u Mostaru

Napomenuo je da Atletske igre nisu bile natjecateljskog duha, nego je fokus bio na druženju, uživanju i igri.

"Ovo nije nikakav vid natjecanja, ovo su igre na kojima djeca uživaju, druže se, sve kroz atletske poligone i discipline. Svi dječaci i djevojčice su dobili medaljice kao simboličnu nagradu za svoj rad, zalaganje i uspješno savladane zadatke", dodao je Duzić.

Foto: Bljesak.info / Atletske igre za najmlađe u Mostaru

Osnivač Škole atletike Mostar pozvao je i sve zainteresirane roditelje i djecu - da dođu na probne treninge ove Škole kako bi se upoznali s njihovim radom.

''Veliki broj zadataka je pred nama u sljedećoj godini i mi ustrajno idemo dalje našim putem koji smo i započeli kroz Školu atletike Mostar'', zaključio je Duzić.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close