Božićni miting na Poljudu

Atletičari Zrinjskog odlični u Splitu: Ivan Obradović oborio rekord mitinga

Sport / Ostali sportovi | 19. 12. 2016. u 16:25 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na stadionu Poljud u Splitu u nedjelju je održan 22. Božićni miting u organizaciji Atletskog kluba Hajduk, čiji je gost bio AK Zrinjski. 

Na mitingu su nastupili mnogi klubovi iz Hrvatske i nekoliko klubova iz Bosne i Hercegovine s velikim brojem sudionika u svim kategorijama.

Za HAK Zrinjski nastupilo je 12 atletičara/ki u svim disciplinama mitinga. Natjecanje je počelo sa najmlađim uzrastima (limačima) u kvalifikacijskim utrkama na 60m. Atletičari Zrinjskog, Marija Obradović i Petar Pandža izborili su finale i u finanoj utrci zasluženo dobili diplome za osvojeno peto i četvrto mjesto.

U nastavku natjecanja, u konkurenciji cicibana, Kristijanu Crnogorcu dodijeljena je diploma za peto mjesto na utrci 200m, u kojoj je istrčao svoj osobni rezultat sa izvanrednim vremenom (30.70).



Odličan nastup sa više osobnih rekorda imali su: Nina Kurtović, Magdalena Šunjić, Antonela Mikulić, Lana Zovko, Karla Sesar, Ema Damjanović, Luka Damjanović i Petar Mikulić.

Dugo isčekivana utrka cicibana (2005. godište) na 200m, u kojoj je nastupio atletičar Zrinjskog i dvostruki prvak BiH Ivan Obradović, donijela je najveću radost među trenere i atletičare Zrinjskog kao i oduševljenje velikog broja roditelja i ostale publike.

U utrci, u kojoj je Obradović "pomeo" svoju konkureciju i istrčao svoj najbrži rezultat (28,95) i ujedno oborio rekord svih dosadašnjih Božićnih mitinga u Splitu, samo govori o kakvom se izvrsnom mladom atletičaru radi i što se sve u budućnosti može očekivati od njega.

“Treneri Dario Markić i Jadranko Leventić prezadovoljni su ovim mitingom i cijelom proteklom sezonom koju su ocijenili nadasve uspješnom, a poslije blagdana kreću s treninzima za novu sezonu”, poručili su iz HAK Zrinjski.

Kopirati
Drag cursor here to close