KK Brotnjo-Hercegovina

Andrija Vasilj osvojio broncu na Svjetskoj ligi mladih

Andrija Vasilj brončani na Svjetskoj ligi mladih koja je održana u Veneciji.
Sport / Ostali sportovi | 17. 12. 2018. u 07:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: KK Brotnjo - Hercegovina  / Andrija Vasilj

Mladi Brotnjak, član Karate kluba Brotnjo-Hercegovina Andrija Vasilj u konkurenciji dječaka do 14 godina osvojio je brončanu medalju, priopćeno je iz navedenog kluba.

U mjestu Caorle odrana je Youth league Caorle-Venecija, svjetska karate liga za mlade. Na ovom četverodnevnom natjecanju nastupilo je 2650 natjecatelja iz 610 klubova iz 67 zemalja.

 Andrija je prvi meč izgubio od predstavnika Škotske koji je kasnije ušao u finale te omogućio Andriji borbe za repasaž.

U prvoj borbi repasaža Andrija pobjeđuje predstavnika Francuske 9:3, potom predstavnika Švicarske odlukom sudaca, te predstavnika Bjelorusije 9:1. U četvrtoj i posljednjoj borbi za treće mjesto Andrija je pobjedio predstavnika Rusija 9:0.

Od ostalih članova koji su nastupili u Veneciji, najbliže medalji bila je Patricija Prga koja u prvoj borbi nakon rezultata 1:1 gubi odlukom sudaca od Francuskinje te kasnije u prvoj borbi za treće mjesto nakon rezultata 1:1 gubi od predstavnice BiH zbog prednosti prvog boda.

''Čestitke ekipi  na rezultatu i odličnim borbama i veliko hvala svim prijateljima kluba koji potpomažu naš rad s djecom i mladima'', priopćio je KK Brotnjo - Hercegovina.

Kopirati
Drag cursor here to close