ATP Finals

Anderson debitirao pobjedom

U debitantskom nastup Južnoafrikanac je svladao u dva seta Austrijanca Dominica Thiema 6:3, 7:6(10) na otvaranju natjecanja u grupi Lleyton Hewitt.
Sport / Ostali sportovi | 12. 11. 2018. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kevin Anderson nije mogao poželjeti bolji početak na završnom ATP Finalsu u Londonu. U debitantskom nastup Južnoafrikanac je svladao u dva seta Austrijanca Dominica Thiema 6:3, 7:6(10) na otvaranju natjecanja u grupi Lleyton Hewitt.


Anderson je u četvrtom gemu prvog seta iskoristio drugu break loptu i mogao je set zaključiti puno prije, jer je već dva gema kasnije ispustio nove tri. Kod 5:2 je Thiem spasio dvije set lopte, ne i treću u narednom gemu.


U drugom setu je Austrijanac podigao nivo svoje igre, popravio je i postotak prvog servisa, pa do tie breaka nismo vidjeli niti jednu break loptu. Tie break je izvukao najbolje od obojice. Thiem je imao 3:1 i još dvije set lopte na 7:6, odnosno 9:8. Dok je Anderson svoje meč lopte propuštao u tri navrata. Ipak, Južnoafrikanac je pogodio sjajan forehand za 11:10 za četvrtu meč loptu koju napokon pretvara u pobjedu.

Kopirati
Drag cursor here to close