HAK Zrinjski

Ana Dorotea Markić osvojila seniorsku broncu

''Veliki uspjesi Ane Dorotea kao i ostalih mladih sportaša daju nam nadu da sport u gradu na Neretvi i pored skromni uvjeta za treniranje ide sve krupnijim koracima ka boljitku''
Sport / Ostali sportovi | 07. 06. 2021. u 09:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U odličnoj organizaciji AK Zenica na Kamberović polju 5. - 6. lipnja 2021. godine održano je najprestižnije seniorsko Državno atletsko prvenstvo gdje je nastupilo 28 klubova iz cijele Bosne i Hercegovine s velikim brojem najboljih bh atletičara.

S velikim brojem istaknuti atletskih imena BiH,svoj nastup na 400m istrčao je najbolji bosanskohercegovački atletičar Amel Tuka s velikim oduševljenjem svih prisutnih.

Jedna od najmlađih sudionica prvenstva atletičarka Zrinjskog, Ana Dorotea Markić (mlađa juniorka), zbog odličnog osobnog rezultata (11.67) imala je čast nastupiti na ovom najvećem atletskom natjecanju u BiH i ostvariti visoko treće mjesto u disciplini troskok, te se okititi brončanom medaljom, što je ogroman uspjeh za mladu talentiranu atletičarku Zrinjskog.

Ana Dorotea Markić je inače na proteklom Državnom prvenstvu prošli vikend kao mlađa juniorka postala državna prvakinja u starijoj uzrasnoj kategoriji juniorki.

''Veliki uspjesi Ane Dorotea kao i ostalih mladih sportaša daju nam nadu da sport u gradu na Neretvi i pored skromni uvjeta za treniranje ide sve krupnijim koracima ka boljitku i ostvarenju velikih sportskih ciljeva'', priopćio je HAK Zrinjski.

Kopirati
Drag cursor here to close